O nama

Naša tvrtka Orcus plus d.o.o. osnovana je 2008. godine sa poslovnim sjedištem u Čavlima. Osim središnjeg distributivnog centra u Industrijskoj zoni Bakar – Kukuljanovo, djelujemo i preko svojih distributivnih centara u Zagrebu, Zadru, Gospiću i Poreču pokrivajući tako područje cijele Hrvatske.

Već 15 godina uspješno surađujemo sa brojnim poslovnim partnerima prateći njihove potrebe čime dokazujemo da smo u području profesionalne higijene i čišćenja prostora pouzdan i fleksibilan partner uvijek spreman ponuditi kvalitetno rješenje i vrhunsku uslugu.

Temelj naše poslovne politike je zadovoljan kupac. 

Kvalitetom svojih proizvoda i posvećeni razvoju trudimo se svakom kupcu pristupiti na individualan način, osluškujući njegove potrebe, ponuditi mu najpovoljnije i najkvalitetnije. Svjesni brzine života, stalne potrebe za financijskom uštedom sa posebnim naglaskom na standarde higijene, čistoće i očuvanja zdravlja koje nosi moderno vrijeme naglasak našeg poslovanja je potpuna usluga i kvaliteta proizvoda dostupna na jednom mjestu.

Osim jedinstvene usluge, svakom kupcu nudimo i pravovremenu distribuciju svojim voznim parkom i logističkom potporom bliskih sestrinskih partnera. Kvaliteta našeg poslovanja prepoznata i potvrđena je certifikatom AAA najviše bonitetne izvrsnosti koju kontinuirano održavamo već dugi niz godina.

EKOLOGIJA

U prilog očuvanju okoliša i smanjenja štetnog utjecaja na prirodu svojim kupcima uvijek nastojimo predložiti isključivo upotrebu ekološki prihvatljivih i biorazgradivih proizvoda. Proizvodi iz našeg asortimana imaju sve potrebne certifikate i potvrde potpune zdravstvene ispravnosti kao i sigurnosno tehničke liste. Čisto okruženje ključ je zdravlja svih ljudi a priroda je odraz naše svijesti.

   BRAND ORCUS PLUS

   Jedna od naših kvaliteta je svakako inovativnost. Kao rezultat stalnog osluškivanja potreba tržišta, ulaganja u vlastiti rast i razvoj, stvorili smo vlastitu robnu marku PROPAP u djelu programa papirne konfekcije (papirnati ubrusi, toaletni papir i salvete) i sapun PROBAG u dijelu programa vreća za otpad svih dimenzija i namjena PROFRESH u dijelu programa osvježivača, PROCLEAN u dijelu opreme i krpa za profesionalnu upotrebu.

   PRODAJNI ASORTIMAN

   Osim našeg vlastitog branda, u asortimanu imamo i kompletnu papirnu konfekciju sa pripadajućim držačima, sapune sa pripadajućim držačima, sredstva za profesionalno čišćenje, sva potrebna pomagala u čišćenju - krpe, spužve, žice, metle, kante, mopovi, kolica i potrošni materijal - vreće za smeće, jednokratne rukavice, gumene rukavice. Nudimo i kompletan asortiman biorazgradive kraft ambalaže, salvete svih dimenzija i boja te ostali asortiman dekoracije stola. U našem asortimanu nudimo prepoznatljive svjetske robne marke.

   Naziv tvrtke ili obrta:

   Orcus plus d.o.o.

   Adresa:

   Svilno 91, 51 000 Rijeka

   Matični broj (MBS):

   040252735

   Nadležni sud:

   Trgovački sud u Rijeci

   Matični broj subjekta:

   2439174

   OIB:

   70812508533

   Banka:

   Erste&Steiermärkische Bank d.d

   Addiko Bank d.d

   Brojevi žiro računa:

   Hr3124020061100763909 ;

   HR4525000091101284870

   Temeljni kapital:

   20 000 Kn uplaćen u cijelosti.

   Dionice:

   /

   Članovi uprave:

   Danor Čargonja, Željko Mandarić