O nama

Tvrtka Orcus plus d.o.o. sa sjedištem u Čavlima osnovana je 2008. godine i od tada se uspješno bavimo distribucijom higijenskog potrošnog materijala. Tijekom godina, postali smo tvrtka sa zavidnim udjelom na tržištu u distribuciji proizvoda za profesionalnu higijenu. Danas smo moderna tvrtka potpuno orijentirana kupcima.

Od 2015 godine postajemo član grupacije Manšped & Špedtrans World koji je regionalni lider u logističkim djelatnostima te grupacija koja broji preko 250 zaposlenih.

Samim time naša tržišna pozicija dodatno je ojačana, a logistika modernizirana i pojačana.

  • Logo@2x
  • stw_logo
  • skladiste_2
  • skladiste_1
  • skladiste_model

Osim našeg centralnog skladišta koje se nalazi u Industrijskoj zoni na Kukuljanovu imamo poslovnice u Zagrebu , Biogradu te u Istri sa čime distribucijski pokrivamo cijelu Republiku Hrvatsku.

Tvrtka trenutno zapošljava 20 djelatnika, a naši su prioriteti omogućiti zaposlenje mladim kreativnim ljudima te stvoriti ugodno poslovno okruženje kako bi našim kupcima mogli pružiti najkvalitetnija rješenja u segmentu održavanja higijene.

Najvažniji faktor našeg uspjeha je prepoznavanje zadovoljstva kupaca. Imamo preko 1500 zadovoljnih kupaca diljem Hrvatske.
Naša snaga leži u predanosti tvrtke i djelatnika da našim kupcima ponudi rješenja koja zadovoljavaju njihova očekivanja i potrebe.

Tvrtka Orcus plus d.o.o. posluje u skladu sa najvišim europskim normama gdje poseban naglasak dajemo na profesionalan pristup u svim segmentima poslovanja.

Kao potvrda našem uspješnom poslovanju je dodjela AA certifikata bonitetne ocjene, sukladno međunarodnom sustavu ocjenjivanja boniteta u 2015 godini.

Ponosni smo nositelj certifikata ISO 9001 što je potvrda da uspješno zadovoljavamo međunarodne norme ISO 9001 sustava upravljanja kvalitetom.Certifikacijom smo uspješno implementirali sustav u našu tvrtku, te time kvalitetu usluge i organizacije podigli na najviši nivo, a sve u cilju maksimalnog zadovoljstva naših sadašnjih i budućih kupaca.

Naš dosadašnji uspjeh rezultat je jasne poslovne vizije, stalnog stručnog usavršavanja i stručnih djelatnika.

Našim klijentima osiguravamo isključivo kvalitetne proizvode, stručnu tehničku podršku za njihovu primjenu, servis, savjetovanje i obučavanje.

Distribuiramo isključivo ekološki prihvatljive proizvode a svi proizvodi odobreni su od strane Ministarstva zdravlja, imaju sve potrebne dozvole i stručne elaborate.

Uvoznici smo i distributeri poznatih svjetskih brandova , a posebno se ponosimo razvijenom našom linijom držača i sredstava za čišćenje sa kojima pod našim brandom nastupamo na tržištu. (PROPAP)

Sa našim vlastitim Brandom u segmentu papirne konfekcije i sredstava za čišćenje, želja nam je zadovoljiti sve današnje potrebe kupca za ekonomičnim, ekološkim i estetskim sustavima za higijenu.
Brand je nastao nakon višegodišnjeg istraživanja tržišta koje traži kvalitetna i pouzdana rješenja , te kao takva sa ponosom plasiramo na hrvatsko tržište koje je prepoznalo naš cilj i misiju.
Zadovoljan kupac - temelj razvoja naše tvrtke.

 

Naziv tvrtke ili obrta:

Orcus plus d.o.o.

Adresa:

Svilno 91, 51 000 Rijeka

Matični broj (MBS):

040252735

Nadležni sud:

Trgovački sud u Rijeci

Matični broj subjekta:

2439174

OIB:

70812508533

Banka:

Erste&Steiermärkische Bank d.d

Addiko Bank d.d

Brojevi žiro računa:

Hr3124020061100763909 ;

HR4525000091101284870

Temeljni kapital:

20 000 Kn uplaćen u cijelosti.

Dionice:

/

Članovi uprave:

Danor Čargonja, Željko Mandarić